Digital Development

“De lijn tussen online en offline is al lang verdwenen”

Er worden de mooiste websites en applicaties gebouwd. Vaak zonder duidelijk doel of doordacht plan. Hoe ga je bijvoorbeeld grip krijgen op de data?

Relatie opbouwen met de consument of afnemer. Voor tijdens en na aankoop de juiste info en service verlenen daar gaat het om.
Betrokkenheid vergroten door de juiste content, Bewijzen leveren.

Data speelt een steeds belangrijkere rol in bedrijfsvoering, het koppelen van diverse software systemen zorgt vaak al voor de eerste winst, het zoeken naar beter passende oplossingen behoort ook tot onze taken, evenals de implementatie en trainingen daarin. Onze professionals kennen ieder systeem en weten het juiste iedere keer weer te selecteren voor uw bedrijf.

YBD zorgt dat het doel helder wordt en die op alle niveaus wordt doorgevoerd en systemen geïntegreerd worden. Zo weet de klant wat ie aan uw bedrijf heeft en voelt zich thuis.

Onze strategie is dat alle kanalen in elkaar overlopen en transparant zijn. Dit is pas echt een omni channel!

Zonder backoffice geen frontoffice, hiermee zeggen wij als je optimaal rendement wilt bereiken heb je business intelligence systemen nodig. Dit kan een ERP pakket zijn die wordt gekoppeld aan de website of een ontwikkelde backoffice.

Als het nodig is voor uw succes dan regelt YBD het.

Wij adviseren, denken mee en gaan voor de oplossingen. Wij leveren succes, gegarandeerd!