Marketing

“ We generate business, Your Business!”

Ons YBD brein zoekt en detecteert als geen ander nieuwe dingen en kansen. Aan alle facetten wordt gedacht. Van branding, marketing en sales tot het bepalen van de doelen tot de processen en budgettering.

Onze ervaring bij opzetten van bedrijven en het bouwen van internetconcepten zorgt ervoor dat we snel en vindingrijk zijn om echt het verschil te maken met maar één doel het boosten van uw organisatie en omzet.


De juiste doelgroep met een slimme marketingstrategie!

 

Direct effectiever communiceren naar klanten. Het begint bij positionering en vervolgens branding. Wie is de huidige doelgroep, en welke doelgroep moet het worden? Praktisch zijn wij. Wij verspillen geen tijd aan marktonderzoek en rapporten, wij leveren een concrete haalbare marketingoplossing.

Een goede marketingstrategie helpt u de juiste doelgroep op een effectieve en efficiënte wijze te bereiken. Kunnen we disruptive zijn in een bestaande markt met traditioneel product, of gaan we gewoon slimmer en sneller zijn dan de concurrentie.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met (internet) marketing, concept ontwikkeling, innternet concepten, product- en dienstontwikkeling.

“Hoe kan YBD u helpen met uw marketingstrategie?”

Wij adviseren, denken mee en gaan voor de oplossingen. Wij leveren succes, gegarandeerd!