Business Development

“zakelijk instinct en ongekende creativiteit”

Business Development is een combinatie van verschillende factoren: Strategische marketing, proactieve communicatie en het juiste salesapparaat. In combinatie of gescheiden van elkaar kun je groeien naar een sterke identiteit en fundament.

Uiteindelijk draait het om business. Your business. Wij van YBD zijn ondernemers die zij aan zij staan. We kunnen door onze ervaring snel en doelgericht strategieën ontwikkelen en kunnen deze ook door onze specialisten laten uitvoeren.

“De YBD Methode”

In een veranderende tijdgeest kunnen deze ingrediënten niet langer meer los van elkaar gezien worden. De Accountmanager met productcatalogus en scherpe prijs is niet meer. We gaan van productverkoop naar klantoplossing, van nationaal naar internationaal en van gesloten naar volledig transparant.

Business development gaat over groeien vanuit een sterke eigen identiteit en een relevant verhaal vanuit klantperspectief. Gestoeld op sterke strategische marketing fundamenten, in combinatie met een passend business model en een onderscheidende positionering. Pas als dit in kaart is gebracht, weet je welke communicatie/sales-aanpak kans op succes heeft. Aansluitend vindt de integratie en crossmediale afstemming van offline en online middelen plaats bijvoorbeeld internetmarketing, weboptimalisatie, contentmarketing en socialmedia.

Vanuit een sterke klantgerichte focus (Customer First), worden business modellen, sales processen en mensen geanalyseerd en beoordeeld.

Het YBD-Traject is een integrale werkwijze om tot klantontwikkeling te komen. Conform onze werkmethode, 5 fase traject,  realiseren wij, interim of projectmatig, in begrijpelijke taal en visueel ondersteund, de gezamenlijke doelen en pakken het probleem bij de oorzaak aan!

“Your Business Booster”

Wij adviseren, denken mee en gaan voor de oplossingen. Wij leveren succes, gegarandeerd!